Här på min blogg kommer jag att skriva om drömmar tankar.

Ansvaret är ditt eget. Ingen ursäkt kommer att rädda dig från att ta ansvar om du misslyckas eller vägrar bli framgångsrik. För om du accepterar att bli framgångsrik, krävs det bara en sak och det är lustigt nog någonting du själv kan kontrollera, nämligen ditt sinnestillstånd. Ett sinnestillstånd är något man skapar. Det kan inte köpas, det måste skapas av en själv. Så tänk rätt i pengarnas tid. Tappa inte kontrollen då blir det dyrt.
Det är ett krav att man bildar sig en egen uppfattning om en aktie och inte köper rakt av de jag rekommenderar. Lycka till.
Svenska börsen Börsen idag - finansportalen.se‎ USA - Euroinvestor Börser | Börslänkar - Borser.se
Blogg: . http://www.tradevenue.se/Ekonomiblogg


onsdag 12 december 2012

Här finns uppköpschans:

Verkstadsbolaget Alfa Laval – och nämner ABB som presumtiv köpare Servettillverkaren Duni – som SCA kan tänkas förvärva Inkassobolaget Intrum Justitita – av konkurrent eller riskkapitalbolag Bemanningsföretaget Proffice – av Adecco eller Randstad Värderhanteringsbolaget Loomis – av konkurrent eller riskkapitalbolag Säkerhetsföretaget Securitas ­– av riskkapitalbolag Verkstadsbolaget Trelleborg – av SKF Fordonsunderleverantören Haldex och pumptillverkaren Concentric – av konkurrenter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar