Här på min blogg kommer jag att skriva om drömmar tankar.

Ansvaret är ditt eget. Ingen ursäkt kommer att rädda dig från att ta ansvar om du misslyckas eller vägrar bli framgångsrik. För om du accepterar att bli framgångsrik, krävs det bara en sak och det är lustigt nog någonting du själv kan kontrollera, nämligen ditt sinnestillstånd. Ett sinnestillstånd är något man skapar. Det kan inte köpas, det måste skapas av en själv. Så tänk rätt i pengarnas tid. Tappa inte kontrollen då blir det dyrt.
Det är ett krav att man bildar sig en egen uppfattning om en aktie och inte köper rakt av de jag rekommenderar. Lycka till.
Svenska börsen Börsen idag - finansportalen.se‎ USA - Euroinvestor Börser | Börslänkar - Borser.se
Blogg: . http://www.tradevenue.se/Ekonomiblogg


fredag 7 december 2012

Investeringsstrategi:-

Även för proffsen är det ett tufft investeringsklimat på börsen just nu. Men långsiktigt finns det megatrender att dra fördel av. Utvecklingen på tillväxtmarknaderna är fortsatt stark. Anpassningen till moderna samhällen har bara börjat, och enorma infrastrukturinvesteringar återstår. Industrialiseringen driver dessutom på massiva flyttströmmar till storstäderna. Dessutom förändrar demografins utveckling mot en allt äldre befolkning konsumtionsbeteendet. Efterfrågan på sjukvård och produkter och tjänster anpassade för seniorer ökar. du som placerare drar fördel av megatrenderna genom att investera nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar