Här på min blogg kommer jag att skriva om drömmar tankar.

Ansvaret är ditt eget. Ingen ursäkt kommer att rädda dig från att ta ansvar om du misslyckas eller vägrar bli framgångsrik. För om du accepterar att bli framgångsrik, krävs det bara en sak och det är lustigt nog någonting du själv kan kontrollera, nämligen ditt sinnestillstånd. Ett sinnestillstånd är något man skapar. Det kan inte köpas, det måste skapas av en själv. Så tänk rätt i pengarnas tid. Tappa inte kontrollen då blir det dyrt.
Det är ett krav att man bildar sig en egen uppfattning om en aktie och inte köper rakt av de jag rekommenderar. Lycka till.
Svenska börsen Börsen idag - finansportalen.se‎ USA - Euroinvestor Börser | Börslänkar - Borser.se
Blogg: . http://www.tradevenue.se/Ekonomiblogg


tisdag 29 januari 2013

Blandfonder (3)

Blandfonder: När du vill spara i ungefär tre år kan du välja en fond som placerar dina pengar i både aktier och obligationer. Det kallas för en blandfond eller mixfond. Banken hjälper dig att välja en bra och billig blandfond. Att spara i en blandfond är säkrare än att spara i en aktiefond, men riskerna är större än i en räntefond. (Betala av lånen) Ett bra sätt att spara är att betala av sina lån, så att du slipper betala så mycket ränta. Räntan är det pris du betalar för att få låna pengar. Om du har lån med höga räntor är det bra att snabbt betala tillbaka dem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar