Här på min blogg kommer jag att skriva om drömmar tankar.

Ansvaret är ditt eget. Ingen ursäkt kommer att rädda dig från att ta ansvar om du misslyckas eller vägrar bli framgångsrik. För om du accepterar att bli framgångsrik, krävs det bara en sak och det är lustigt nog någonting du själv kan kontrollera, nämligen ditt sinnestillstånd. Ett sinnestillstånd är något man skapar. Det kan inte köpas, det måste skapas av en själv. Så tänk rätt i pengarnas tid. Tappa inte kontrollen då blir det dyrt.
Det är ett krav att man bildar sig en egen uppfattning om en aktie och inte köper rakt av de jag rekommenderar. Lycka till.
Svenska börsen Börsen idag - finansportalen.se‎ USA - Euroinvestor Börser | Börslänkar - Borser.se
Blogg: . http://www.tradevenue.se/Ekonomiblogg


söndag 6 januari 2013

Vindkraftbolag sticker på börsen

Vestas Wind stiger 10,5 procent i onsdagens inledande handel på beskedet att den amerikanska kongressen förlängt skattelättnaden för vindkraft med ett år, det vill säga för nya projekt som startar under 2013. Beskedet var positivt då det tar bort ett av de stora osäkerhetsmomenten på den amerikanska vindkraftmarknaden. Men vi, och merparten av konsensus, hade redan antagit en ettårig förlängning och vi kommer sannolikt inte ändra våra prognoser på grund av förlängningen. Man ska också ha i minne att vindkraftindustrin i USA fortfarande måste hantera extremt låga priser på naturgas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar