Här på min blogg kommer jag att skriva om drömmar tankar.

Ansvaret är ditt eget. Ingen ursäkt kommer att rädda dig från att ta ansvar om du misslyckas eller vägrar bli framgångsrik. För om du accepterar att bli framgångsrik, krävs det bara en sak och det är lustigt nog någonting du själv kan kontrollera, nämligen ditt sinnestillstånd. Ett sinnestillstånd är något man skapar. Det kan inte köpas, det måste skapas av en själv. Så tänk rätt i pengarnas tid. Tappa inte kontrollen då blir det dyrt.
Det är ett krav att man bildar sig en egen uppfattning om en aktie och inte köper rakt av de jag rekommenderar. Lycka till.
Svenska börsen Börsen idag - finansportalen.se‎ USA - Euroinvestor Börser | Börslänkar - Borser.se
Blogg: . http://www.tradevenue.se/Ekonomiblogg


tisdag 12 mars 2013

Amortera bästa pensionen:

Amorterar: Är bra och jag tycker att det är ett bra "sparande". Man ska vara skuldfri och helst ha kapital på banken när man blir pensionär. Har man skulder blir det svårt, eftersom du bara får 60 procent av din före detta lön i pension, För den som är ensamstående och ska klara sig på en pension är det verkligen ingen dans på rosor. Ett elände är att det är så lätt att ta snabba lån nu för tiden och att många inte tänker efter före. Du kan ju få 350 000 kronor på kontot dagen därpå. Förr gjorde banken en grundlig undersökning av låntagaren, men det gör inte kreditföretagen. (Skamkänslor) Skulder är dock ingenting som diskuteras i pensionärsorganisationerna. Många skäms och vill inte skylta med att de inte klarar av sina skulder. Det är en allt för känslig fråga.jag tycker att alla bör sikta på att vara skuldfria innan pensionen. bankerna har tyvärr lyckats lura oss till att använda bostäder som bankomater och göra oss till skuldslavar... Det absolut viktigaste som behöver göras är en budget. I budgeten ska alla dina fasta och rörliga utgifter ställas mot din inkomst månadsvis. Börjar utgifterna bli för stora måste du se över dem. Vad kan ”skalas” bort och vad kan du köpa in smartare? ta kontroll över din ekonomi. Bästa pensionen om man är skuldfri

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar