Här på min blogg kommer jag att skriva om drömmar tankar.

Ansvaret är ditt eget. Ingen ursäkt kommer att rädda dig från att ta ansvar om du misslyckas eller vägrar bli framgångsrik. För om du accepterar att bli framgångsrik, krävs det bara en sak och det är lustigt nog någonting du själv kan kontrollera, nämligen ditt sinnestillstånd. Ett sinnestillstånd är något man skapar. Det kan inte köpas, det måste skapas av en själv. Så tänk rätt i pengarnas tid. Tappa inte kontrollen då blir det dyrt.
Det är ett krav att man bildar sig en egen uppfattning om en aktie och inte köper rakt av de jag rekommenderar. Lycka till.
Svenska börsen Börsen idag - finansportalen.se‎ USA - Euroinvestor Börser | Börslänkar - Borser.se
Blogg: . http://www.tradevenue.se/Ekonomiblogg


lördag 19 oktober 2013

Tanken är god:

Jag tänker på Passiv inkomst:
Passiv inkomst är inkomst som du tjänar kontinuerligt: Tjäna pengar medan du sover. Tanken är god och inte nödvändigtvis svårt att genomföra i praktiken.
tjänar pengar kontinuerligt för en satsning som görs vid en tidigare tidpunkt. Fördelarna med passiv inkomst är inte svårt att se: Du gör något en gång, och sedan får betalt om och om igen utan att man gjort något extra.
Några exempel på passiva inkomster:
Ränteintäkter är också en form av passiv inkomst. Om du lägger 200.000 på banken, kan du till exempel tjäna 6000-7000 intresset för ett år, beroende på vad banken är villig att ge dig i ränta. Men inget att leva på om du inte har väldigt mycket pengar.
Pensionen är också en form av passiv inkomst. Här får du pengar i förhållande till det bidrag som du har gjort i ditt arbetsliv, eller snarare i termer av hur mycket de betalade i skatt hela livet.
Utdelning på investeringar: Du kan investera dina pengar i ett företag, och du kan få utdelning varje år. Dessutom aktiekursen stiga i värde, så att du uppnår en positiv avkastning på investeringen.
Artister tjänar passiv inkomst varje gång någon köper ett album. De gör jobbet en gång och kan samla provisionsintäkter från försäljningen av album på många år efter det att jobbet är gjort. Men får de ingenting om de har sålt rättigheterna till skivbolaget eller andra.
Passiva inkomster kommer inte av sig själv, om man inte är född rik.
Rikedom uppnås genom hårt arbete och ofta också viljan att ta risker. Passiv inkomst i miljoner klassen är ofta en biprodukt av arbetet. Mån tillhandahålla första och njut senare. Till exempel, du måste arbeta och tjäna pengar för att köpa ett hyreshus, och så kan man leva väl i hyresintäkter och värdestegring efteråt.
Passiva inkomster är lyx. Att tjäna pengar medan du sover, medan du njuter av det goda livet, oroa dig gratis i en tropisk plats, måste du göra det inledande arbete som krävs. Du kan inte få det bara genom att drömma om pengar på natten. Så tänk rätt i pengarnas tid och bli framgångsrik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar