Här på min blogg kommer jag att skriva om drömmar tankar.

Ansvaret är ditt eget. Ingen ursäkt kommer att rädda dig från att ta ansvar om du misslyckas eller vägrar bli framgångsrik. För om du accepterar att bli framgångsrik, krävs det bara en sak och det är lustigt nog någonting du själv kan kontrollera, nämligen ditt sinnestillstånd. Ett sinnestillstånd är något man skapar. Det kan inte köpas, det måste skapas av en själv. Så tänk rätt i pengarnas tid. Tappa inte kontrollen då blir det dyrt.
Det är ett krav att man bildar sig en egen uppfattning om en aktie och inte köper rakt av de jag rekommenderar. Lycka till.
Svenska börsen Börsen idag - finansportalen.se‎ USA - Euroinvestor Börser | Börslänkar - Borser.se
Blogg: . http://www.tradevenue.se/Ekonomiblogg


måndag 4 november 2013

Flytta tjänstepension spara tusenlappar:

Flytta pensionen spara tusenlappar  nobba fonden med hög avgift och tjäna tusenlappar. Men hundratusentals pensionssparare är för ointresserade. Det  borde  inte vara så här, Utnyttja din flytträtt!
Därför pensionssparar jag i traditionella försäkring. Folksam har blivit utsedda till Årets livbolag, både år 2011 och 2012. Det är Söderberg & Partners, en av Sveriges ledande finans & försäkringsförmedlare, som varje år utser marknadens bästa aktör bland livförsäkringsbolagen.
( Hämtat ur motiveringen )
Folksam visade återigen att det går att leverera en trygg och stabil traditionell produkt som ger en god riskjusterad avkastning till spararna   Pension

 Det ser allt dystrare ut för pensionärerna. En dagsfärsk prognos från Pensionsmyndigheten visar att pensionerna sjunker med cirka 100 kronor per månad under 2 014. Sänkningen är större än den skattesänkning på cirka 50 kronor i månaden som utlovades i höstbudgeten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar