Här på min blogg kommer jag att skriva om drömmar tankar.

Ansvaret är ditt eget. Ingen ursäkt kommer att rädda dig från att ta ansvar om du misslyckas eller vägrar bli framgångsrik. För om du accepterar att bli framgångsrik, krävs det bara en sak och det är lustigt nog någonting du själv kan kontrollera, nämligen ditt sinnestillstånd. Ett sinnestillstånd är något man skapar. Det kan inte köpas, det måste skapas av en själv. Så tänk rätt i pengarnas tid. Tappa inte kontrollen då blir det dyrt.
Det är ett krav att man bildar sig en egen uppfattning om en aktie och inte köper rakt av de jag rekommenderar. Lycka till.
Svenska börsen Börsen idag - finansportalen.se‎ USA - Euroinvestor Börser | Börslänkar - Borser.se
Blogg: . http://www.tradevenue.se/Ekonomiblogg


torsdag 17 januari 2013

Ingen döms till otur

Av den här rubriken förstår du att det undermedvetna kan påverka dig lika väl positvt som negativt,beroende på vad du föder det undermedvetna med för tankar och impulser. Det förklarar det märkliga fenomen som 100,000 tals människor kallar olycka eller otur.100,000 tals människor tror att de är drabbade och förfölda av otur på grundav någon okänd kraft som de inte har kontroll över. I själva verket skapar de själva denna olycka genom att de bär på en negativ tro som de har påverkat sitt undermedvetna med.Nu passar det återigen bra att påpeka att du har mycket att vinna genom att påverka ditt undermedvetna i positiv riktning genom att föda det undermedvetna med impulser som visar att du har en vilja och en önskan efter något speciellt. Din vilja och din tro är det som påverkar ditt undermedvetna att handla på olika sätt.Inget hindrar dig från att "Lura ditt undermedvetna" att handla på olika sätt.För att kunna lura det undermedvetna,kan du uppträda i tankarna som om du redan hade fått det du önskar. Det undermedvetna kommer då att förverkliga din vilja på det mest praktiska sättet som går,genom att övertyga dig om hur det hela skall gå till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar