Här på min blogg kommer jag att skriva om drömmar tankar.

Ansvaret är ditt eget. Ingen ursäkt kommer att rädda dig från att ta ansvar om du misslyckas eller vägrar bli framgångsrik. För om du accepterar att bli framgångsrik, krävs det bara en sak och det är lustigt nog någonting du själv kan kontrollera, nämligen ditt sinnestillstånd. Ett sinnestillstånd är något man skapar. Det kan inte köpas, det måste skapas av en själv. Så tänk rätt i pengarnas tid. Tappa inte kontrollen då blir det dyrt.
Det är ett krav att man bildar sig en egen uppfattning om en aktie och inte köper rakt av de jag rekommenderar. Lycka till.
Svenska börsen Börsen idag - finansportalen.se‎ USA - Euroinvestor Börser | Börslänkar - Borser.se
Blogg: . http://www.tradevenue.se/Ekonomiblogg


måndag 17 augusti 2015

Inför skolstarten florerar det många tankar och känslor och ofta även pengar:

 Så var det åter dags att rikta fokus på skolstarten för en förälder med barn.

Kläder, aktiviteter, ryggsäckar skolstarten blir för många en dyr historia.
Men så behöver det inte vara.Man kan handla på second hand eller byta kläder med andra, det finns många sätt att hålla kostnaderna nere.

Inför skolstarten florerar det många tankar och känslor och ofta även pengar. För en hel del barnfamiljer kan hösten bli kostsam. Det är mycket som kan behöva bytas ut barn växer ofta ur kläder under sommaren, de kanske behöver nya gympaskor och många har även aktiviteter som kostar pengar.

Man kan själv byta och sälja det som är urvuxet och på många ställen arrangeras det kläd och läs mer här. http://www.tradevenue.se/Ekonomiblogg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar