Här på min blogg kommer jag att skriva om drömmar tankar.

Ansvaret är ditt eget. Ingen ursäkt kommer att rädda dig från att ta ansvar om du misslyckas eller vägrar bli framgångsrik. För om du accepterar att bli framgångsrik, krävs det bara en sak och det är lustigt nog någonting du själv kan kontrollera, nämligen ditt sinnestillstånd. Ett sinnestillstånd är något man skapar. Det kan inte köpas, det måste skapas av en själv. Så tänk rätt i pengarnas tid. Tappa inte kontrollen då blir det dyrt.
Det är ett krav att man bildar sig en egen uppfattning om en aktie och inte köper rakt av de jag rekommenderar. Lycka till.
Svenska börsen Börsen idag - finansportalen.se‎ USA - Euroinvestor Börser | Börslänkar - Borser.se
Blogg: . http://www.tradevenue.se/Ekonomiblogg


onsdag 26 december 2012

Förvärvet kompletterar Trelleborgs:

Trelleborg har genom affärsområde Trelleborg Wheel Systems tecknat avtal om att köpa Maine Industrial Tire, ett USA-baserat företag specialiserat på solida industridäck till fordon såsom truckar. Förvärvet kompletterar Trelleborgs redan starka närvaro och produktportfölj på området, Maine Industrial Tires: Årliga omsättning uppgår till cirka 600 miljoner kronor och antalet anställda är cirka 650. Den förvärvade verksamheten har en mycket attraktiv portfölj med avancerade produkter och god lönsamhet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar