Här på min blogg kommer jag att skriva om drömmar tankar.

Ansvaret är ditt eget. Ingen ursäkt kommer att rädda dig från att ta ansvar om du misslyckas eller vägrar bli framgångsrik. För om du accepterar att bli framgångsrik, krävs det bara en sak och det är lustigt nog någonting du själv kan kontrollera, nämligen ditt sinnestillstånd. Ett sinnestillstånd är något man skapar. Det kan inte köpas, det måste skapas av en själv. Så tänk rätt i pengarnas tid. Tappa inte kontrollen då blir det dyrt.
Det är ett krav att man bildar sig en egen uppfattning om en aktie och inte köper rakt av de jag rekommenderar. Lycka till.
Svenska börsen Börsen idag - finansportalen.se‎ USA - Euroinvestor Börser | Börslänkar - Borser.se
Blogg: . http://www.tradevenue.se/Ekonomiblogg


fredag 8 februari 2013

Hälften av svenskarna äger aktier:

Det är en vanlig uppfattning att aktier är något som är förbehållet en liten skara kapitalister. Så är det emellertid inte. Nej, man kan med fog säga att aktiesparandet har blivit en av vårt lands största folkrörelser. När aktiefrämjandet började sina mätningar år 1976 var det cirka 700 000 svenskar som ägde aktier. Sedan dess har intresset för aktier bara ökat. Redan 1981 sprängdes miljongränsen. 1998 gjorde aktiefrämjandet en ny mätning som visade att 4,8 miljoner svenskar då ägde aktier, antingen direkt eller indirekt genom fonder. Det innebär att mer än hälften av svenskarna idag är aktieägare. Under senare år har fondsparandet haft en explosionsartad utveckling och bidragit till många nya aktiesparare. De flesta som äger aktier gör det indirekt via fonder. Detta är i många avseenden en bra sparform. En orsak till att man inte äger aktier direkt är i många fall att man kan för lite om aktiemarknaden och om hur man handlar med aktier. Det är bland annat till dessa och till de som överhuvud inte sparar i aktier som jag skriver det här inlägget. (Det kommer fler inlägg)

2 kommentarer:

 1. Vittnesmål om hur jag erbjöds ett lån utan säkerhet för bara 2%.
  Jag är Farida Agus Setiawati och jag är ett levande vittnesbörd om de goda nyheterna om Amanda Loan Firm.
  Lyssna, ingen långivare här är villiga att hjälpa dig, utan de är bara här för att slita dig dina surt förvärvade pengar. Min man och jag sökte för lån från olika långivare på nätet men i slutet var vi lurade och lurade av våra pengar genom olika lån företag på nätet.
  Vi lånade även pengar för att betala dessa online långivare men i slutet fick vi ingenting.
  Jag och min man var i skuld och vi hade ingen att köra till för att få hjälp, vårt familjeföretag rasat och vi kunde inte få pengar för att möta våra dagliga utgifter tills vi infördes till Mrs Amanda som hjälpte oss genom att erbjuda oss ett oskyddat lån.
  Kontakta Mrs. Amanda idag för ditt lån och glömma någon här lovar du lån på grund vid den senare slut kommer du inte få något lån från dem.
  För mer information om hur du når Mrs Amanda eller följa hennes låneförfaranden, Skriv mig genom någon av min e-post, faridaaguss@gmail.com och kunfarida@outlook.com.
  Eller så kan du skicka ett mail till Mrs Amanda på amandaloan@qualityservice.com, amandarichardssonloanfirm@gmail.com och amandaloanfirm@cash4u.com

  SvaraRadera