Här på min blogg kommer jag att skriva om drömmar tankar.

Ansvaret är ditt eget. Ingen ursäkt kommer att rädda dig från att ta ansvar om du misslyckas eller vägrar bli framgångsrik. För om du accepterar att bli framgångsrik, krävs det bara en sak och det är lustigt nog någonting du själv kan kontrollera, nämligen ditt sinnestillstånd. Ett sinnestillstånd är något man skapar. Det kan inte köpas, det måste skapas av en själv. Så tänk rätt i pengarnas tid. Tappa inte kontrollen då blir det dyrt.
Det är ett krav att man bildar sig en egen uppfattning om en aktie och inte köper rakt av de jag rekommenderar. Lycka till.
Svenska börsen Börsen idag - finansportalen.se‎ USA - Euroinvestor Börser | Börslänkar - Borser.se
Blogg: . http://www.tradevenue.se/Ekonomiblogg


lördag 9 februari 2013

Val av kapitalplacering:

Det är inte självklart att man ska äga aktier. Det finns många andra alternativ att välja mellan för den som vill placera ett kapital. Alla dessa alternativ har sina fördelar och nackdelar. För att kunna jämföra aktier med andra alternativ behöver man veta en hel del om aktier. I det här inlägget går ja igenom sådant som jag anser vara viktigt att känna till. Men det är naturligtvis även annat än kunskaper som spelar in när man ska välja mellan olika kapitalplaceringsalternativ. Vid valet bör man bland annat fråga sig följande. (Vilket är syftet med kapitalplaceringen) (Hur stort kapital disponerar jag och ska jag placera) (Hur länge kan jag ha kapitalet bundet) (Hur stor risk är jag benägen att ta) (Hur mycket tid och intresse vill jag lägga ner) Vad finns det då för alternativ till aktier om man ska placera ett kapital. Här är några: Banksparande: Privatobligationer: Premieobligationer: Konst: Fastigheter: Det kommer mer inlägg.

1 kommentar:

 1. Vittnesmål om hur jag erbjöds ett lån utan säkerhet för bara 2%.
  Jag är Farida Agus Setiawati och jag är ett levande vittnesbörd om de goda nyheterna om Amanda Loan Firm.
  Lyssna, ingen långivare här är villiga att hjälpa dig, utan de är bara här för att slita dig dina surt förvärvade pengar. Min man och jag sökte för lån från olika långivare på nätet men i slutet var vi lurade och lurade av våra pengar genom olika lån företag på nätet.
  Vi lånade även pengar för att betala dessa online långivare men i slutet fick vi ingenting.
  Jag och min man var i skuld och vi hade ingen att köra till för att få hjälp, vårt familjeföretag rasat och vi kunde inte få pengar för att möta våra dagliga utgifter tills vi infördes till Mrs Amanda som hjälpte oss genom att erbjuda oss ett oskyddat lån.
  Kontakta Mrs. Amanda idag för ditt lån och glömma någon här lovar du lån på grund vid den senare slut kommer du inte få något lån från dem.
  För mer information om hur du når Mrs Amanda eller följa hennes låneförfaranden, Skriv mig genom någon av min e-post, faridaaguss@gmail.com och kunfarida@outlook.com.
  Eller så kan du skicka ett mail till Mrs Amanda på amandaloan@qualityservice.com, amandarichardssonloanfirm@gmail.com och amandaloanfirm@cash4u.com

  SvaraRadera