Här på min blogg kommer jag att skriva om drömmar tankar.

Ansvaret är ditt eget. Ingen ursäkt kommer att rädda dig från att ta ansvar om du misslyckas eller vägrar bli framgångsrik. För om du accepterar att bli framgångsrik, krävs det bara en sak och det är lustigt nog någonting du själv kan kontrollera, nämligen ditt sinnestillstånd. Ett sinnestillstånd är något man skapar. Det kan inte köpas, det måste skapas av en själv. Så tänk rätt i pengarnas tid. Tappa inte kontrollen då blir det dyrt.
Det är ett krav att man bildar sig en egen uppfattning om en aktie och inte köper rakt av de jag rekommenderar. Lycka till.
Svenska börsen Börsen idag - finansportalen.se‎ USA - Euroinvestor Börser | Börslänkar - Borser.se
Blogg: . http://www.tradevenue.se/Ekonomiblogg


torsdag 31 januari 2013

Är du "pengamedveten" eller "pankmedveten" ?

Menlös eller tillfälliga försök kommer inte att hjälpa dig. För att nå resultat måste du följa alla regler till dess tillämpningen av dem blir en ren vana. Det finns inget annat sätt att bli "pengamedveten". Fattigdom drabbar dem vars sinnen är inställda på fattigdom. Detsamma gäller dem som är inställda på att lyckas. Det är samma lagar som gäller. Är man inte "pengamedveten" kommer sinnet att automatiskt bli inställt på motsatsen. "pankmedveten" blir man omedvetet men "pengamedvetenheten" måste man inympa i sitt sinne om man nu inte är född med denna medvetenhet, vilket är osannolikt. Förstå den fulla innebörden av det just sagda, och du kommer att förstå vikten av att vara uthållig i sina strävanden att nå målet. Utan denna uthållighet blir du besegrad redan innan du börjar. Med uthålighet vinner du. Om du någon gång har haft en sådan här mardröm, kommer du att förstå värdet av uthållighet. Där ligger du i sängen med en känsla av att kvävas, halvvaken och oförmögen att vända dig om på andra sidan eller att röra en muskel. Du inser att du måste återvinna rörelseförmågan. Genom envis viljestyrka lyckas du till slut röra ett finger på ena handen. Genom att oavbrutet röra fingret får du så småningom igång musklerna i ena armen, så att du kan lyfta den. På samma sätt får du igång den andra armen. Efter mycket viljeansträngning får du också kontroll över musklerna i det ena benet och sedan det andra. Slutligen har du kontroll över alla muskler i kroppen och då vaknar du upp ur drömmen. Skälet till att du lyckades var att du arbetade steg för steg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar