Här på min blogg kommer jag att skriva om drömmar tankar.

Ansvaret är ditt eget. Ingen ursäkt kommer att rädda dig från att ta ansvar om du misslyckas eller vägrar bli framgångsrik. För om du accepterar att bli framgångsrik, krävs det bara en sak och det är lustigt nog någonting du själv kan kontrollera, nämligen ditt sinnestillstånd. Ett sinnestillstånd är något man skapar. Det kan inte köpas, det måste skapas av en själv. Så tänk rätt i pengarnas tid. Tappa inte kontrollen då blir det dyrt.
Det är ett krav att man bildar sig en egen uppfattning om en aktie och inte köper rakt av de jag rekommenderar. Lycka till.
Svenska börsen Börsen idag - finansportalen.se‎ USA - Euroinvestor Börser | Börslänkar - Borser.se
Blogg: . http://www.tradevenue.se/Ekonomiblogg


fredag 15 februari 2013

Risker & möjligheter:

Får vibrationer & inspiration i vintermörket,när jag ska gå en långpromenad med vår hund en West Highland White Terrier Tick. Varför: jo det är så här att jag day trading och följer 4 till 5 olika aktier på upp och ner gång en lång tid. Och ser att de här aktierna rör sig över dagen med 1 krona till 1,30 som vinnare eller förlorare. Då tittar jag på dessa här 5 aktierna om de går ner så lägger jag en köporder på de som går ner. Jag har alltid pengar fri till detta, idag blev det SAS Aktien som är en av de fem jag tittar på. När man kommer hem med hunden är det jätte spännande att titta på börsen. Har de gått upp eller? idag blev det så jag lägger en säljorder och det är klart. Vinst 800 kr:- efter att jag drar av Courtage på 59 kr:- x 2, SAS Har idag gått från 12,8 kr som bäst var sas upp i 14,1 kr

3 kommentarer:

 1. Du sålde SAS med just 800kr i vinst? Jag köpte 400st när den var 5,4. Jag vet inte, procentvis är uppgången mycket, men inte i kronor.

  SvaraRadera
 2. Hej! Tack för ditt inlägg: jag sålde sas ägde dem i 1 timme, som jag skriver i mitt inlägg så Day trading ja med en del aktier. Du Booban köpte SAS för 5,4 kr i % är det över 100% Jätte bra avkastning på eget kapital. SAS står idag i 13,50 styck. Ha Det Bäst,,,, Erik

  SvaraRadera
 3. Vittnesmål om hur jag erbjöds ett lån utan säkerhet för bara 2%.
  Jag är Farida Agus Setiawati och jag är ett levande vittnesbörd om de goda nyheterna om Amanda Loan Firm.
  Lyssna, ingen långivare här är villiga att hjälpa dig, utan de är bara här för att slita dig dina surt förvärvade pengar. Min man och jag sökte för lån från olika långivare på nätet men i slutet var vi lurade och lurade av våra pengar genom olika lån företag på nätet.
  Vi lånade även pengar för att betala dessa online långivare men i slutet fick vi ingenting.
  Jag och min man var i skuld och vi hade ingen att köra till för att få hjälp, vårt familjeföretag rasat och vi kunde inte få pengar för att möta våra dagliga utgifter tills vi infördes till Mrs Amanda som hjälpte oss genom att erbjuda oss ett oskyddat lån.
  Kontakta Mrs. Amanda idag för ditt lån och glömma någon här lovar du lån på grund vid den senare slut kommer du inte få något lån från dem.
  För mer information om hur du når Mrs Amanda eller följa hennes låneförfaranden, Skriv mig genom någon av min e-post, faridaaguss@gmail.com och kunfarida@outlook.com.
  Eller så kan du skicka ett mail till Mrs Amanda på amandaloan@qualityservice.com, amandarichardssonloanfirm@gmail.com och amandaloanfirm@cash4u.com

  SvaraRadera