Här på min blogg kommer jag att skriva om drömmar tankar.

Ansvaret är ditt eget. Ingen ursäkt kommer att rädda dig från att ta ansvar om du misslyckas eller vägrar bli framgångsrik. För om du accepterar att bli framgångsrik, krävs det bara en sak och det är lustigt nog någonting du själv kan kontrollera, nämligen ditt sinnestillstånd. Ett sinnestillstånd är något man skapar. Det kan inte köpas, det måste skapas av en själv. Så tänk rätt i pengarnas tid. Tappa inte kontrollen då blir det dyrt.
Det är ett krav att man bildar sig en egen uppfattning om en aktie och inte köper rakt av de jag rekommenderar. Lycka till.
Svenska börsen Börsen idag - finansportalen.se‎ USA - Euroinvestor Börser | Börslänkar - Borser.se
Blogg: . http://www.tradevenue.se/Ekonomiblogg


tisdag 15 januari 2013

Att sporra sig till rikedom:

Alla som vinner måste vara beredda på att bränna sina skepp och skära av alla reträttvägar.Det är det enda sättet att bibehålla den brinnande önskan att vilja ha något,en ofrånkomlig egenskap om man vill lyckas.Sättet att förvandla önskningar till ekonomisk framgång består av 6 exakta,praktiska steg: Det första: BESTÄM DIG för vilket belopp i kronor och öre du vill ha.Det räcker inte att bara säga "jag vill ha massor med pengar" Ange ett exakt belopp. Anledningen är att det finns ett psykologiskt skäl att vara definitiv. Det andra: Bestäm exakt vad du är villig att ge för att få de pengar du vill ha.Det finns inget som heter "någonting för ingenting" Det tredje: Bestäm ett datum när du skall ha pengarna i din hand. Det fjärde: Gör upp en bestämd plan hur du skall uppfylla din önskan och sätt igång omedelbart, oavsett om du är förberedd eller inte.Det femte: Skriv ned på ett papperexakt hur mycket pengar du vill ha,när du skall ha pengarna,beskriv vad du är beredd att ge för att få och redovisa i detalj hur du planerar att gå till väga för att få pengarna. Det sjätte: Läs upp vad du skrivit högt för dig själv,två gånger om dagen,ena gången strax innan du lägger dig och andra gången när du just gått upp på morgonen. Medan du läser,intalar du dig själv att du redan har pengarna. Det är viktigt att du följer dessa 6 regler. Särskilt den sjätte måste du följa särskilt noga. Du kanske invänder att det är omöljigt för dig att intala dig att du redan har pengarna i din hand innan du verkligen har dem.Det är här den brinnande viljan kommer in.Om du verkligen vill ha pengar så intensivt att det blir en brinnande önskan hos dig,intalar du dig själv lätt att du kommer att få dem.Det viktiga är att vill ha pengarna och att du blir övertygad om att du kommer att få dem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar