Här på min blogg kommer jag att skriva om drömmar tankar.

Ansvaret är ditt eget. Ingen ursäkt kommer att rädda dig från att ta ansvar om du misslyckas eller vägrar bli framgångsrik. För om du accepterar att bli framgångsrik, krävs det bara en sak och det är lustigt nog någonting du själv kan kontrollera, nämligen ditt sinnestillstånd. Ett sinnestillstånd är något man skapar. Det kan inte köpas, det måste skapas av en själv. Så tänk rätt i pengarnas tid. Tappa inte kontrollen då blir det dyrt.
Det är ett krav att man bildar sig en egen uppfattning om en aktie och inte köper rakt av de jag rekommenderar. Lycka till.
Svenska börsen Börsen idag - finansportalen.se‎ USA - Euroinvestor Börser | Börslänkar - Borser.se
Blogg: . http://www.tradevenue.se/Ekonomiblogg


söndag 20 januari 2013

Fastighetsbolagens kassaflöden

Låga räntorna gynnar fastighetsbolagen och aktieägare kan räkna med höga utdelningar framåt vårkanten. Jag har en positiv inställning till fastighetsaktier Större intresse under sommaren då fler aktörer börjar upptäcka att det är ett bra alternativ och en naturlig del i en portfölj. Framför allt är det large cap-förvaltare, som tidigare tyckt att sektorn varit för liten, som upptäcker att man måste titta på fastighetssektorn. Om man jämför alternativen, med utdelning på obligationsmarknaden eller annat, är fastighetsbolagen ett fortsatt bra köp

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar