Här på min blogg kommer jag att skriva om drömmar tankar.

Ansvaret är ditt eget. Ingen ursäkt kommer att rädda dig från att ta ansvar om du misslyckas eller vägrar bli framgångsrik. För om du accepterar att bli framgångsrik, krävs det bara en sak och det är lustigt nog någonting du själv kan kontrollera, nämligen ditt sinnestillstånd. Ett sinnestillstånd är något man skapar. Det kan inte köpas, det måste skapas av en själv. Så tänk rätt i pengarnas tid. Tappa inte kontrollen då blir det dyrt.
Det är ett krav att man bildar sig en egen uppfattning om en aktie och inte köper rakt av de jag rekommenderar. Lycka till.
Svenska börsen Börsen idag - finansportalen.se‎ USA - Euroinvestor Börser | Börslänkar - Borser.se
Blogg: . http://www.tradevenue.se/Ekonomiblogg


fredag 18 januari 2013

Köp och säljsignaler

Det viktigaste när man håller på med teknisk analys är att följa sina metoder så som man har bestämt att man ska göra. Det är ingen bra idé att helt på måfå låta bli att t.ex. sälja bara för att man blir girig och hoppas att aktien ska gå upp mer. Eller att hålla fast vid en aktie trots att den sjunker bara för att man hoppas att den ska gå upp igen. När du väl kan metoderna för teknisk analys kommer du att börja leta efter köpsignaler och säljsignaler. Det är mycket viktigt att förstå att man med teknisk analys kanske inte kommer att pricka hela uppgången. Man följer ju trots allt en metod och då måste man vara den trogen, annars kommer man kanske förlora i det långa loppet. Det gäller att hitta en metod som på det stora hela ger fler vinster än förluster. En del köpsignaler kommer att slå fel men det gäller bara att minimera antalet förluster så att man långsiktigt kan hämta hem vinster.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar