Här på min blogg kommer jag att skriva om drömmar tankar.

Ansvaret är ditt eget. Ingen ursäkt kommer att rädda dig från att ta ansvar om du misslyckas eller vägrar bli framgångsrik. För om du accepterar att bli framgångsrik, krävs det bara en sak och det är lustigt nog någonting du själv kan kontrollera, nämligen ditt sinnestillstånd. Ett sinnestillstånd är något man skapar. Det kan inte köpas, det måste skapas av en själv. Så tänk rätt i pengarnas tid. Tappa inte kontrollen då blir det dyrt.
Det är ett krav att man bildar sig en egen uppfattning om en aktie och inte köper rakt av de jag rekommenderar. Lycka till.
Svenska börsen Börsen idag - finansportalen.se‎ USA - Euroinvestor Börser | Börslänkar - Borser.se
Blogg: . http://www.tradevenue.se/Ekonomiblogg


onsdag 16 januari 2013

Hur man får drömmar att börja bli verklighet:

En brinnande önskan att lyckas är den startplatta som drömmaren skall utgå ifrån.Drömmar föds inte ur slapphet,ointresse eller brist på ambition.Kom ihåg att alla som lyckas i livet börjar med en dålig start och går igenom en rad svårigheter och slåss många hjärtskärande kamper innan de är framme.Vändpunkten för de flesta som lyckas kommer ofta mitt i en svår kris i vilken de ofta blir medvetna om sig själva.Det finns en skillnad mellan att önska sig något och att vara beredd att ta emot. Ingen är beredd att ta emot någonting innan man tror att man kan få det man vill ha.Man måste tro,inan inte bara hoppas eller önska.Ett öppet sinne är en förutsättning för att kunna tro.Ett slutet sinne är ingen grogrund för tro,mod och vilja.Kom ihåg att det inte krävs mer att vilja lyckas i livet,än det krävs för att leva i olycka och fattigdom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar