Här på min blogg kommer jag att skriva om drömmar tankar.

Ansvaret är ditt eget. Ingen ursäkt kommer att rädda dig från att ta ansvar om du misslyckas eller vägrar bli framgångsrik. För om du accepterar att bli framgångsrik, krävs det bara en sak och det är lustigt nog någonting du själv kan kontrollera, nämligen ditt sinnestillstånd. Ett sinnestillstånd är något man skapar. Det kan inte köpas, det måste skapas av en själv. Så tänk rätt i pengarnas tid. Tappa inte kontrollen då blir det dyrt.
Det är ett krav att man bildar sig en egen uppfattning om en aktie och inte köper rakt av de jag rekommenderar. Lycka till.
Svenska börsen Börsen idag - finansportalen.se‎ USA - Euroinvestor Börser | Börslänkar - Borser.se
Blogg: . http://www.tradevenue.se/Ekonomiblogg


måndag 21 januari 2013

Hur ser dina framtidsplaner ut?

En tredubbling av arbetande pensionärer de gör som jag. Jag tog ut min pension vi 61 år men jobbar också med säsongsarbete som Fastighetskötare 7-10 mån om år. Ett riktigt klipp har 31,500 i mån,- 30% i skatt så är det kvar 22,050 kr:- Så det går bra att investera för 5000-6000 kr:- på börsen i aktier. Det blir på 1 år 6000 x 12 = 72,000 kr:- ett klipp allså Jag vet inte när jag slutar arbeta men ja kanske trappar ner på att jobba. Kan ju hända att jag blir en "riktig pensionär till slut" Ha det bäst,,,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar