Här på min blogg kommer jag att skriva om drömmar tankar.

Ansvaret är ditt eget. Ingen ursäkt kommer att rädda dig från att ta ansvar om du misslyckas eller vägrar bli framgångsrik. För om du accepterar att bli framgångsrik, krävs det bara en sak och det är lustigt nog någonting du själv kan kontrollera, nämligen ditt sinnestillstånd. Ett sinnestillstånd är något man skapar. Det kan inte köpas, det måste skapas av en själv. Så tänk rätt i pengarnas tid. Tappa inte kontrollen då blir det dyrt.
Det är ett krav att man bildar sig en egen uppfattning om en aktie och inte köper rakt av de jag rekommenderar. Lycka till.
Svenska börsen Börsen idag - finansportalen.se‎ USA - Euroinvestor Börser | Börslänkar - Borser.se
Blogg: . http://www.tradevenue.se/Ekonomiblogg


tisdag 12 februari 2013

JAG VILL GE ER ETT BRA TIPS

Vi har god-el: Ett mycket bra elbolag Bra elpris och avkastning till välgörenhet!Hos God El får du ett riktigt bra elpris. De erbjuder bara ett rörligt avtal då det är det mest prisvärda alternativet för dig som kund. Du får dessutom elen till självkostnadspris. Det innebär att det God El betalar för elen betalar också du. Helt utan påslag. Det enda som tillkommer utöver självkostnadspriset är en halvårsavgift på motsvarande 40 till 90 kr i månaden, baserad på din beräknade årsförbrukning. Överraska någon du tycker om med en Alla hjärtans dag present. Kort sagt: du får ett riktigt bra elpris och samtidigt stöder du en välgörenhetsorganisation, utan att det kostar dig något extra! Ha Det Bäst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar