Här på min blogg kommer jag att skriva om drömmar tankar.

Ansvaret är ditt eget. Ingen ursäkt kommer att rädda dig från att ta ansvar om du misslyckas eller vägrar bli framgångsrik. För om du accepterar att bli framgångsrik, krävs det bara en sak och det är lustigt nog någonting du själv kan kontrollera, nämligen ditt sinnestillstånd. Ett sinnestillstånd är något man skapar. Det kan inte köpas, det måste skapas av en själv. Så tänk rätt i pengarnas tid. Tappa inte kontrollen då blir det dyrt.
Det är ett krav att man bildar sig en egen uppfattning om en aktie och inte köper rakt av de jag rekommenderar. Lycka till.
Svenska börsen Börsen idag - finansportalen.se‎ USA - Euroinvestor Börser | Börslänkar - Borser.se
Blogg: . http://www.tradevenue.se/Ekonomiblogg


måndag 10 juni 2013

Byt inte bank – ha flera!

Du tjänar mer på att ha flera banker parallellt....
Du behöver/skall inte byta bank. Skaffa dig i stället fler banker. Bankernas snack om att det lönar sig att var “helkund” är vilseledande marknadsföring. Dom är bara ute efter att tjäna maximalt på din pension och sparslantar.
Jag har sedan länge använt flera banker:
Det är inte svårare att ha fyra banker än en när man enkelt kan sköta allt över datorn. Och man blir rikligt belönad genom de pengar man sparar. “Man måste vara om sig och kring sig, om man skall få något i sig och på sig”, heter det i ett gammalt minnesvärt ordspråk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar