Här på min blogg kommer jag att skriva om drömmar tankar.

Ansvaret är ditt eget. Ingen ursäkt kommer att rädda dig från att ta ansvar om du misslyckas eller vägrar bli framgångsrik. För om du accepterar att bli framgångsrik, krävs det bara en sak och det är lustigt nog någonting du själv kan kontrollera, nämligen ditt sinnestillstånd. Ett sinnestillstånd är något man skapar. Det kan inte köpas, det måste skapas av en själv. Så tänk rätt i pengarnas tid. Tappa inte kontrollen då blir det dyrt.
Det är ett krav att man bildar sig en egen uppfattning om en aktie och inte köper rakt av de jag rekommenderar. Lycka till.
Svenska börsen Börsen idag - finansportalen.se‎ USA - Euroinvestor Börser | Börslänkar - Borser.se
Blogg: . http://www.tradevenue.se/Ekonomiblogg


måndag 9 september 2013

Seniordeal erbjuder seniorrabatter till Sveriges 55+

Stockpicker – Seniorer aktietips: Stockpicker Newsletter är Sveriges med avstånd största oberoende analysbrev. Den gemensamma nämnaren för kunder till tjänsten är att ”man vill tjäna så mycket pengar som möjligt” på aktiemarknaden. Produkten är skapad för att hjälpa prenumeranten med just detta.
Analysbrevet har en fiktiv aktieportfölj vars track-record förmodligen är det bästa som går att finna för den svenska marknaden. Sedan portföljen startade den 1 september 1997 och fram till nu har en krona investerad enligt Stockpickers referensportfölj ökat till ca 23 kr (+ 2350 %). Samma krona investerad på börsen ökade (baserat på jämförelseindex utveckling) till endast 1,80 kr (+ 80 %)
De 600 000 kr som portföljen startade med hösten 1997 har under en dryg tioårsperiod ökat till nära 15 miljoner kronor. Nu erbjuds produkten till superpris till er läsare av Seniordealen.
Fund Timer: är någonting så ovanligt som en aktiv fondtjänst som ska hjälpa dig att tjäna stora pengar på ditt fondsparande. Genom Fund Timer kan kunden erhålla resultaten från tjänstens researchavdelning genom ett omfattande pdf-dokument en gång per månad där vi skriver utförligt om vår marknadstro och våra konkreta fondrekommendationer. Och inte nog med detta. Varannan vecka skickas dessutom kortare uppdateringar ut med de senaste rekommendationerna.
I Fund Timer finns också flera mallportföljer som är anpassade för olika fondsparares behov. Du vet väl att numera kan man köpa fonder på daglig basis precis som aktier och därigenom hoppa ifrån tuva till tuva. Nu kan fondsparare äntligen investera aktivt. Och se priset nedan, detta är verkligen en tjänst för alla och som ingen behöver säga nej till av ekonomiska skäl. Här finns i dubbel bemärkelse pengar att tjäna…mycket pengar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar