Här på min blogg kommer jag att skriva om drömmar tankar.

Ansvaret är ditt eget. Ingen ursäkt kommer att rädda dig från att ta ansvar om du misslyckas eller vägrar bli framgångsrik. För om du accepterar att bli framgångsrik, krävs det bara en sak och det är lustigt nog någonting du själv kan kontrollera, nämligen ditt sinnestillstånd. Ett sinnestillstånd är något man skapar. Det kan inte köpas, det måste skapas av en själv. Så tänk rätt i pengarnas tid. Tappa inte kontrollen då blir det dyrt.
Det är ett krav att man bildar sig en egen uppfattning om en aktie och inte köper rakt av de jag rekommenderar. Lycka till.
Svenska börsen Börsen idag - finansportalen.se‎ USA - Euroinvestor Börser | Börslänkar - Borser.se
Blogg: . http://www.tradevenue.se/Ekonomiblogg


tisdag 31 mars 2015

Vinnarna i prisutvecklingen är hushåll med rörligt elavtal:

Elpriset för vintermånaderna december till februari förväntas hamna under 30 öre/kWh, vilket är tredje gången på 9 år. De tidigare gånger det inträffade var under vintrarna 2006/2007 och 2013/2014, enligt elbolaget GodEl som sammanställt elpriser från elbörsen Nordpool.

Elpriset fortsätter befinna sig på låga nivåer på grund av det milda vädret och den goda tillgången på vattenkraft. Stundtals har även mycket vindkraft bidragit till det låga elpriset.

Vinnarna i prisutvecklingen är hushåll med rörligt elavtal.

Efterfrågan på el har successivt sjunkit under en längre period. Förra året var det den lägsta elförbrukningen på 28 år i Sverige. Samtidigt finns mycket förnyelsebar energi i systemet som pressar priserna. Den billiga och stabila prisutvecklingen har framför allt gynnat kunder med rörligt elpris.

Här kan du se vilka elbolag som är billiga just nu. Läs det som intresserar dig och glöm sen inte att jämföra Sveriges elpriser och hitta det bäst elpris för dig! Jämför nu >>

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar