Här på min blogg kommer jag att skriva om drömmar tankar.

Ansvaret är ditt eget. Ingen ursäkt kommer att rädda dig från att ta ansvar om du misslyckas eller vägrar bli framgångsrik. För om du accepterar att bli framgångsrik, krävs det bara en sak och det är lustigt nog någonting du själv kan kontrollera, nämligen ditt sinnestillstånd. Ett sinnestillstånd är något man skapar. Det kan inte köpas, det måste skapas av en själv. Så tänk rätt i pengarnas tid. Tappa inte kontrollen då blir det dyrt.
Det är ett krav att man bildar sig en egen uppfattning om en aktie och inte köper rakt av de jag rekommenderar. Lycka till.
Svenska börsen Börsen idag - finansportalen.se‎ USA - Euroinvestor Börser | Börslänkar - Borser.se
Blogg: . http://www.tradevenue.se/Ekonomiblogg


lördag 26 januari 2013

Klaga när räkningen är fel:

Ibland kan du få en räkning som är felaktig. Det kan vara dyrare än vad du och företaget har kommit överens om. Om du tycker att räkningen är felaktig, ring och klaga hos företaget eller personen som kräver att du ska betala. Det kan hända att du och företaget eller personen börjar bråka om räkningen. Ring då konsumentvägledaren och be om hjälp. Konsumentvägledaren kan vara till stor hjälp om du vill klaga på inkassobolaget. Du kan också klaga hos kronofogden och allmänna reklamationsnämnden, ARN. Klaga alltid om du tycker att räkningen är felaktig. Tips! Skriv till upplysningscentralen när du vill kontrollera om du har en betalningsanmärkning. Skriv att du vill ha ett registerutdrag. Det är gratis, du måste skriva ditt namn tydligt, ditt personnummer och din namnteckning. I registerutdraget kan du också läsa hur mycket pengar du har på banken, hur mycket du får i lön och om du har lån eller andra skulder. Adressen är Upplysningscentralen Årstaängsvägen 1B 117 88 Stockholm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar