Här på min blogg kommer jag att skriva om drömmar tankar.

Ansvaret är ditt eget. Ingen ursäkt kommer att rädda dig från att ta ansvar om du misslyckas eller vägrar bli framgångsrik. För om du accepterar att bli framgångsrik, krävs det bara en sak och det är lustigt nog någonting du själv kan kontrollera, nämligen ditt sinnestillstånd. Ett sinnestillstånd är något man skapar. Det kan inte köpas, det måste skapas av en själv. Så tänk rätt i pengarnas tid. Tappa inte kontrollen då blir det dyrt.
Det är ett krav att man bildar sig en egen uppfattning om en aktie och inte köper rakt av de jag rekommenderar. Lycka till.
Svenska börsen Börsen idag - finansportalen.se‎ USA - Euroinvestor Börser | Börslänkar - Borser.se
Blogg: . http://www.tradevenue.se/Ekonomiblogg


måndag 4 februari 2013

Hacka Googles :

I en tävling om att hacka Googles operativsystem Chrome OS är den totala prissumman över 20 miljoner kronor. För tredje året i rad arrangerar Google en tävling om att hacka företagets produkter. Tidigare har det handlat om att hitta säkerhetsluckor i webbläsaren Chrome. Men nu gäller det hacka operativsystemet Chrome OS. Den totala prissumman är pi miljoner dollar vilket alltså betyder 3,14159 miljoner vilket i svenska pengar blir omkring 20 miljoner kronor.Tävlingen som heter Pwnium 3 går av stapeln 7 mars.
Källa: Affärs Världen:-

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar