Här på min blogg kommer jag att skriva om drömmar tankar.

Ansvaret är ditt eget. Ingen ursäkt kommer att rädda dig från att ta ansvar om du misslyckas eller vägrar bli framgångsrik. För om du accepterar att bli framgångsrik, krävs det bara en sak och det är lustigt nog någonting du själv kan kontrollera, nämligen ditt sinnestillstånd. Ett sinnestillstånd är något man skapar. Det kan inte köpas, det måste skapas av en själv. Så tänk rätt i pengarnas tid. Tappa inte kontrollen då blir det dyrt.
Det är ett krav att man bildar sig en egen uppfattning om en aktie och inte köper rakt av de jag rekommenderar. Lycka till.
Svenska börsen Börsen idag - finansportalen.se‎ USA - Euroinvestor Börser | Börslänkar - Borser.se
Blogg: . http://www.tradevenue.se/Ekonomiblogg


tisdag 5 februari 2013

Lägga köporder:

När du vill köpa eller sälja lägger du en order. Om du till exempel vill köpa 100 stycken aktier av typen Ericsson B skriver du in det i orderläggningsfönstret hos din bank eller talar om det för banken. Men det finns några saker till att ta ställning till när du lägger din order. Du kan välja en gräns för ordern. Om du vid ditt köp sätter en limit på 105 kronor innebär det att köpet inte går igenom så länge aktien kostar mer än 105 kronor. Om du sätter denna limit och aktien samtidigt handlas för 100 kronor riskerar du dock inte att behöva betala 105 kronor för dina aktier – avslut görs i så fall till aktuell säljkurs. Alternativet till att sätta en limit är att välja att köpa till "bäst möjligt". Då köper du till det aktuella pris som gäller när ordern läggs in i handelssystemet. Om du har otur kan du då få aktierna till en kurs som är högre än du hade tänkt dig. Det är därför en bra idé att ta för vana att alltid ange en kurslimit. Nästa val är att ange hur länge ordern ska ligga inne. Hos Nordeas internetbank som jag har gäller regeln att en order gäller dagen ut om du inte anger något annat, sedan raderas den om det under dagen inte fanns säljare eller köpare till det pris du angett. Men om du vill kan du välja att ordern ska ligga inne i upp till åtta dagar.

1 kommentar:

 1. Vittnesmål om hur jag erbjöds ett lån utan säkerhet för bara 2%.
  Jag är Farida Agus Setiawati och jag är ett levande vittnesbörd om de goda nyheterna om Amanda Loan Firm.
  Lyssna, ingen långivare här är villiga att hjälpa dig, utan de är bara här för att slita dig dina surt förvärvade pengar. Min man och jag sökte för lån från olika långivare på nätet men i slutet var vi lurade och lurade av våra pengar genom olika lån företag på nätet.
  Vi lånade även pengar för att betala dessa online långivare men i slutet fick vi ingenting.
  Jag och min man var i skuld och vi hade ingen att köra till för att få hjälp, vårt familjeföretag rasat och vi kunde inte få pengar för att möta våra dagliga utgifter tills vi infördes till Mrs Amanda som hjälpte oss genom att erbjuda oss ett oskyddat lån.
  Kontakta Mrs. Amanda idag för ditt lån och glömma någon här lovar du lån på grund vid den senare slut kommer du inte få något lån från dem.
  För mer information om hur du når Mrs Amanda eller följa hennes låneförfaranden, Skriv mig genom någon av min e-post, faridaaguss@gmail.com och kunfarida@outlook.com.
  Eller så kan du skicka ett mail till Mrs Amanda på amandaloan@qualityservice.com, amandarichardssonloanfirm@gmail.com och amandaloanfirm@cash4u.com

  SvaraRadera