Här på min blogg kommer jag att skriva om drömmar tankar.

Ansvaret är ditt eget. Ingen ursäkt kommer att rädda dig från att ta ansvar om du misslyckas eller vägrar bli framgångsrik. För om du accepterar att bli framgångsrik, krävs det bara en sak och det är lustigt nog någonting du själv kan kontrollera, nämligen ditt sinnestillstånd. Ett sinnestillstånd är något man skapar. Det kan inte köpas, det måste skapas av en själv. Så tänk rätt i pengarnas tid. Tappa inte kontrollen då blir det dyrt.
Det är ett krav att man bildar sig en egen uppfattning om en aktie och inte köper rakt av de jag rekommenderar. Lycka till.
Svenska börsen Börsen idag - finansportalen.se‎ USA - Euroinvestor Börser | Börslänkar - Borser.se
Blogg: . http://www.tradevenue.se/Ekonomiblogg


tisdag 5 februari 2013

Bankerna bävar för:

Bankerna bävar för börshandlade fonder: Även om inflödet har sinat är aktiefonder fortfarande en guldgruva för bankerna. De gör allt för att inte marknadsföra ETF - billigare, börshandlade fonder - men snart slår den globala succén igenom också i Sverige. De håller på att erövra världen: börshandlade fonder, Exchange Traded Funds eller ETF:er. Men hittills har det svenska intresset varit svalt. Skulden kan till del läggas på bankerna som dominerar distributionen och som tjänar betydligt bättre på traditionella fonder. Men amerikanska Blackrock, världens största kapitalförvaltare, är på krigsstigen och snart nog kan det bli liv i luckan. Svenska banker och institutioner tjänar grova pengar på traditionell fondförvaltning och i stället för att marknadsföra börshandlade fonder kör bankerna på i gamla hjulspår."När en ETF kostar 0,3 procent så måste man dra in fem gånger mer i förvaltat kapital för att kompensera bortfallet från en traditionell aktiefond som man säljer för 1,5 procent. Om Xact hade varit ett oberoende bolag tror jag att marknaden hade sett helt annorlunda ut", säger Stephan Agerman som driver den oberoende webbsidan ETFSverige.se. Källa: Veckans Affärer.

1 kommentar:

 1. Vittnesmål om hur jag erbjöds ett lån utan säkerhet för bara 2%.
  Jag är Farida Agus Setiawati och jag är ett levande vittnesbörd om de goda nyheterna om Amanda Loan Firm.
  Lyssna, ingen långivare här är villiga att hjälpa dig, utan de är bara här för att slita dig dina surt förvärvade pengar. Min man och jag sökte för lån från olika långivare på nätet men i slutet var vi lurade och lurade av våra pengar genom olika lån företag på nätet.
  Vi lånade även pengar för att betala dessa online långivare men i slutet fick vi ingenting.
  Jag och min man var i skuld och vi hade ingen att köra till för att få hjälp, vårt familjeföretag rasat och vi kunde inte få pengar för att möta våra dagliga utgifter tills vi infördes till Mrs Amanda som hjälpte oss genom att erbjuda oss ett oskyddat lån.
  Kontakta Mrs. Amanda idag för ditt lån och glömma någon här lovar du lån på grund vid den senare slut kommer du inte få något lån från dem.
  För mer information om hur du når Mrs Amanda eller följa hennes låneförfaranden, Skriv mig genom någon av min e-post, faridaaguss@gmail.com och kunfarida@outlook.com.
  Eller så kan du skicka ett mail till Mrs Amanda på amandaloan@qualityservice.com, amandarichardssonloanfirm@gmail.com och amandaloanfirm@cash4u.com

  SvaraRadera