Här på min blogg kommer jag att skriva om drömmar tankar.

Ansvaret är ditt eget. Ingen ursäkt kommer att rädda dig från att ta ansvar om du misslyckas eller vägrar bli framgångsrik. För om du accepterar att bli framgångsrik, krävs det bara en sak och det är lustigt nog någonting du själv kan kontrollera, nämligen ditt sinnestillstånd. Ett sinnestillstånd är något man skapar. Det kan inte köpas, det måste skapas av en själv. Så tänk rätt i pengarnas tid. Tappa inte kontrollen då blir det dyrt.
Det är ett krav att man bildar sig en egen uppfattning om en aktie och inte köper rakt av de jag rekommenderar. Lycka till.
Svenska börsen Börsen idag - finansportalen.se‎ USA - Euroinvestor Börser | Börslänkar - Borser.se
Blogg: . http://www.tradevenue.se/Ekonomiblogg


fredag 5 april 2013

börsen:

Efter att ha sett euron stiga skarpt mot kronan från juli 2012 till årsskiftet har nu läget skiftat och euron börjat falla. Något som får vidare effekter och sätter press på börserna världen över. har vi de senaste månaderna fått se en allt starkare dollar och en svagare euro och krona. En oroväckande signal för börsen som bekant historiskt sett korrelerar negativt med statusen på dollarn. En svag dollar föranleder ofta börsuppgång medan en stark dollar brukar känneteckna de perioder då börserna faller.Sedan valutaparen skiftat trend och nu rör sig i en riktning som pressar aktiemarknaden och indikerar på att nedgång kan initieras på börserna har indexen världen över avstannat och tappat fart i uppgångarna. Det kommande året kan således komma att bli tufft för samtliga börser om rådande valutabeteende håller i sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar