Här på min blogg kommer jag att skriva om drömmar tankar.

Ansvaret är ditt eget. Ingen ursäkt kommer att rädda dig från att ta ansvar om du misslyckas eller vägrar bli framgångsrik. För om du accepterar att bli framgångsrik, krävs det bara en sak och det är lustigt nog någonting du själv kan kontrollera, nämligen ditt sinnestillstånd. Ett sinnestillstånd är något man skapar. Det kan inte köpas, det måste skapas av en själv. Så tänk rätt i pengarnas tid. Tappa inte kontrollen då blir det dyrt.
Det är ett krav att man bildar sig en egen uppfattning om en aktie och inte köper rakt av de jag rekommenderar. Lycka till.
Svenska börsen Börsen idag - finansportalen.se‎ USA - Euroinvestor Börser | Börslänkar - Borser.se
Blogg: . http://www.tradevenue.se/Ekonomiblogg


måndag 24 juni 2013

Aktiemarknaderna har lite dåligt självförtroende:

Centralbankerna trappar ned på stimulansåtgärderna, men marknaderna är oroliga. Bolagsmässigt ser vi de klassiska konjunkturkänsliga i botten av OMXS30; Boliden, Electrolux och SKF. På kort sikt kommer marknaden att vara makrostyrd innan bolagen kvartalsrapporterar. Bland annat är det ISM- och sysselsättningsdata från USA som inkommer.
Kinas centralbank meddelade på söndagen att den kommer fortsätta att noga övervaka förändringar i de internationella kapitalflödena, och fortsätta att bedriva en "klok" penningpolitik.
Vidare nedreviderades prognosen för Kinas tillväxt i 2013 av Goldman Sachs till 7,4 procent, från tidigare 7,8 procent. China International Capital Corp. (CICC), en av landets största investmentbanker, var inne på samma spår och sänkte sin prognos från 7,7 till 7,4 procent.
Bäst gick det för Teliasonera på storbolagsindexet, som var enda företag över nollan. Aktien var vid 13.45-tiden 0,3 procent högre.
På måndagen meddelades att teleoperatören Turkcell, som ägs till 38 procent av Teliasonera, ställer in sin årsstämma på grund av en pågående tvist om ägarförhållanden med Altimo och Cukurova.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar