Här på min blogg kommer jag att skriva om drömmar tankar.

Ansvaret är ditt eget. Ingen ursäkt kommer att rädda dig från att ta ansvar om du misslyckas eller vägrar bli framgångsrik. För om du accepterar att bli framgångsrik, krävs det bara en sak och det är lustigt nog någonting du själv kan kontrollera, nämligen ditt sinnestillstånd. Ett sinnestillstånd är något man skapar. Det kan inte köpas, det måste skapas av en själv. Så tänk rätt i pengarnas tid. Tappa inte kontrollen då blir det dyrt.
Det är ett krav att man bildar sig en egen uppfattning om en aktie och inte köper rakt av de jag rekommenderar. Lycka till.
Svenska börsen Börsen idag - finansportalen.se‎ USA - Euroinvestor Börser | Börslänkar - Borser.se
Blogg: . http://www.tradevenue.se/Ekonomiblogg


måndag 5 augusti 2013

Investera regelbundet i din portfölj:

Den som sparar i aktier tar alltid en risk, det pris man får betala för chansen till långsiktigt hög avkastning. Genom att följa vissa regler kan risken sänkas. Om man Investera regelbundet i sin portfölj så kan risken sänkas.
Det bästa vore såklart att investera mycket pengar när aktiemarknaden är i ett bottenläge för att sedan sälja när marknaden ligger på topp.
Det är en taktik som många professionella förvaltare har försökt sig på utan att lyckas någon längre tid. De som faktiskt klarar av detta har egenskaper utöver det vanliga.
För oss som inte har så mycket pengar är det en enklare metod är att investera regelbundet under en längre tidsperiod. Ibland köper man aktier till högre kurser och ibland till lägre. Över en längre period gör detta inte så stor skillnad på det totala sparandet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar