Här på min blogg kommer jag att skriva om drömmar tankar.

Ansvaret är ditt eget. Ingen ursäkt kommer att rädda dig från att ta ansvar om du misslyckas eller vägrar bli framgångsrik. För om du accepterar att bli framgångsrik, krävs det bara en sak och det är lustigt nog någonting du själv kan kontrollera, nämligen ditt sinnestillstånd. Ett sinnestillstånd är något man skapar. Det kan inte köpas, det måste skapas av en själv. Så tänk rätt i pengarnas tid. Tappa inte kontrollen då blir det dyrt.
Det är ett krav att man bildar sig en egen uppfattning om en aktie och inte köper rakt av de jag rekommenderar. Lycka till.
Svenska börsen Börsen idag - finansportalen.se‎ USA - Euroinvestor Börser | Börslänkar - Borser.se
Blogg: . http://www.tradevenue.se/Ekonomiblogg


fredag 9 augusti 2013

Lundin Mining upp med 5,62% i dag:

När analytikerna hunnit granska gruvbolaget Lundin Minings rapport för det andra kvartalet förefaller de flesta ha fått sin bild av bolaget bekräftad.
De som varit positiva fokuserar på vinstutvecklingen lite längre fram i tiden och menar att kvartalsresultatet var i stort sett i nivå med förväntningarna, medan de som var mer försiktiga i sina bedömningar hittar anledningar till ytterligare avvaktan.
Kanadensiska Rayomond James höjer sin riktkurs för Lundin Mining till 4:75 kanadadollar, cirka 30:20 kronor, från 4:50 dollar.
Kanadensiska RBC Capital Markets höjer sin riktkurs för gruvbolaget till 5:75 kanadadollar, cirka 36:60 kronor, 5:50 dollar.
Till optimisternas skara räknas också Nordea, som har en riktkurs på 34:00 kronor för gruvbolaget och upprepar sin rekommendation starkt köp.
Tack vare organisk tillväxt i Neves-Corvo och starten av Eagle förutser vi en extraordinär vinsttillväxt under kommande år. Vi är övertygade om att den tålmodige investeraren kommer att bli belönad”, skriver Nordeas gruvanalytiker, som tonar ned betydelsen av det svagare än väntade kvartalsresultatet. ( Bra för min aktie-portfölj.)
Lundin Mining rapporterade sent på tisdagen ett operativt rörelseresultat om 49 miljoner dollar för det andra kvartalet (80). Analytikerna hade räknat med ett resultat på 60 miljoner dollar, enligt SME Direkt sammanställning inför rapporten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar