Här på min blogg kommer jag att skriva om drömmar tankar.

Ansvaret är ditt eget. Ingen ursäkt kommer att rädda dig från att ta ansvar om du misslyckas eller vägrar bli framgångsrik. För om du accepterar att bli framgångsrik, krävs det bara en sak och det är lustigt nog någonting du själv kan kontrollera, nämligen ditt sinnestillstånd. Ett sinnestillstånd är något man skapar. Det kan inte köpas, det måste skapas av en själv. Så tänk rätt i pengarnas tid. Tappa inte kontrollen då blir det dyrt.
Det är ett krav att man bildar sig en egen uppfattning om en aktie och inte köper rakt av de jag rekommenderar. Lycka till.
Svenska börsen Börsen idag - finansportalen.se‎ USA - Euroinvestor Börser | Börslänkar - Borser.se
Blogg: . http://www.tradevenue.se/Ekonomiblogg


onsdag 13 november 2013

Hypotekspension den livstidstrygga lösningen:

Hör du till alla dem som har sett sin bostadsrätt eller villa stiga i värde, men som saknat möjligheter att förvandla värdet till kontanter? Då ska du titta närmare på Hypotekspension, den livstidstrygga lösningen för dig som är 60+ och vill få ett rikare liv, vare sig du vill göra vardagen roligare, resa mer, renovera eller hjälpa barn och barnbarn.

Inga löpande räntebetalningar: Hypotekspension är ett lån där din villa, din bostadsrätt eller ditt fritidshus utgör säkerheten. Men i motsats till traditionella bolån slipper du här betala ränta och amorteringar så länge du bor kvar. Räntan läggs istället på det ursprungliga lånebeloppet, och den totala skulden betalas först den dag du själv väljer att lösa det, när du säljer bostaden, eller vid den siste låntagarens dödsfall. De här fördelarna innebär att du också kan ersätta ett befintligt bostadslån och på så sätt få mer pengar över varje månad.                                                                                                                                    

Du kan få ut upp till 45 % av bostadens värde:
För att få ta ut Hypotekspension ska du ha fyllt 60 år och äga en bostad som är värd minst 500 000 kronor i ett område med stabil värdeutveckling. Ju äldre du är desto mer pengar kan du få ut, i en stigande skala från 15 % till 45 % av marknadsvärdet. Lever du i ett parförhållande räknas åldern på den av er båda som är yngst. Det lägsta belopp du kan låna är 100 000 kronor. Även du som har lite lägre pension eller inkomst kan få Hypotekspension – huvudsaken är att du har en bostad med tillräckligt låneutrymme.

Om du redan har ett bolån använder vi en del av din Hypotekspension till att lösa det. Resterande del sätts in på ditt bankkonto. Ju mindre lån du har idag, desto mer pengar får du ut. Har du stora lån kan det hända att det inte går att ta ut hypotekspension. Titta mer här   www.hypotekspension.se/Inga kommentarer:

Skicka en kommentar