Här på min blogg kommer jag att skriva om drömmar tankar.

Ansvaret är ditt eget. Ingen ursäkt kommer att rädda dig från att ta ansvar om du misslyckas eller vägrar bli framgångsrik. För om du accepterar att bli framgångsrik, krävs det bara en sak och det är lustigt nog någonting du själv kan kontrollera, nämligen ditt sinnestillstånd. Ett sinnestillstånd är något man skapar. Det kan inte köpas, det måste skapas av en själv. Så tänk rätt i pengarnas tid. Tappa inte kontrollen då blir det dyrt.
Det är ett krav att man bildar sig en egen uppfattning om en aktie och inte köper rakt av de jag rekommenderar. Lycka till.
Svenska börsen Börsen idag - finansportalen.se‎ USA - Euroinvestor Börser | Börslänkar - Borser.se
Blogg: . http://www.tradevenue.se/Ekonomiblogg


onsdag 4 december 2013

Stockholmsbörsen fortsatt nedgång:

Stockholmsbörsen fortsatte förmiddagens nedgång och hade efter lunch gått ned i nivå med de kontinentaleuropeiska börserna.
Banker och telekombolag hörde till de större förlorarna, medan H&M toppade storbolagsindex. Elekta föll efter sin kvartalsrapport.

Från euroområdet kom statistik som visade att BNP steg 0,1 procent under det tredje kvartalet, i linje med förväntningarna, medan detaljhandelsvolymen under oktober var svagare än väntat. Fokus är dock alltjämt framför allt på torsdagens räntebesked från ECB och Bank of England, samt på den amerikanska sysselsättningsstatistiken på fredag.

2 kommentarer:

  1. Med årets uppgång i åtanke så behöver börsen svalkas av. Alldeles för dyr idag.

    SvaraRadera
  2. Ja du har rätt. Börsen är på topp men omsättningen är låg, konjunkturen tveksam och feststämningen borta.

    SvaraRadera