Här på min blogg kommer jag att skriva om drömmar tankar.

Ansvaret är ditt eget. Ingen ursäkt kommer att rädda dig från att ta ansvar om du misslyckas eller vägrar bli framgångsrik. För om du accepterar att bli framgångsrik, krävs det bara en sak och det är lustigt nog någonting du själv kan kontrollera, nämligen ditt sinnestillstånd. Ett sinnestillstånd är något man skapar. Det kan inte köpas, det måste skapas av en själv. Så tänk rätt i pengarnas tid. Tappa inte kontrollen då blir det dyrt.
Det är ett krav att man bildar sig en egen uppfattning om en aktie och inte köper rakt av de jag rekommenderar. Lycka till.
Svenska börsen Börsen idag - finansportalen.se‎ USA - Euroinvestor Börser | Börslänkar - Borser.se
Blogg: . http://www.tradevenue.se/Ekonomiblogg


tisdag 3 december 2013

Berättigar att teckna i Mineral Invest:

Jag fick teckningsrätter: Teckningstid :  13-12-02  -   13-12-13   Bolaget  blev stor kursvinnare, måndagsraket på börsen. Är ett bolag på Aktietorget steg med mer än 30 procent efter nyheter om ett avtal om guldprospektering i Afrika.

Vid 14-tiden var kursen upp 45 procent till 1:15 kronor. Drygt 230 avslut hade gjorts. Vid klockan 16.00 var kursen upp med 35 procent.

Det nya gemensamägda bolaget är tänkt att utvinna och prospektera guld. Ett slutligt avtal väntas kunna undertecknas under månadsskiftet.

 Till bakgrunden hör att Mineral  Invest för ett år sedan tecknade ett exklusivt licensavtal med Sokimo om prospektering i Kilo-Moto-området i nordöstra Kongo. Den kommersiella exploateringen ska nu ske i det nya samägda bolaget, där Mineral  Invest är tänkt att bli majoritetsägare. Bolaget får även majoritet i styrelsen.

Sokimo har beräknat guldreserverna i regionen som de femte största i världen, skriver Mineral Invest i pressmeddelandet. Under det senaste sex månaderna har Mineral Invest genomfört ytnära prospektering i delar av licensområdet.

"Provtagningar har påvisat höga halter av guld och indikerar en potential på över två miljoner oz i ytnära guldfyndigheter. Vid ett guldpris på 1.500 dollar mostsvarar det ett värde på cirka 19 miljarder kronor".
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar