Här på min blogg kommer jag att skriva om drömmar tankar.

Ansvaret är ditt eget. Ingen ursäkt kommer att rädda dig från att ta ansvar om du misslyckas eller vägrar bli framgångsrik. För om du accepterar att bli framgångsrik, krävs det bara en sak och det är lustigt nog någonting du själv kan kontrollera, nämligen ditt sinnestillstånd. Ett sinnestillstånd är något man skapar. Det kan inte köpas, det måste skapas av en själv. Så tänk rätt i pengarnas tid. Tappa inte kontrollen då blir det dyrt.
Det är ett krav att man bildar sig en egen uppfattning om en aktie och inte köper rakt av de jag rekommenderar. Lycka till.
Svenska börsen Börsen idag - finansportalen.se‎ USA - Euroinvestor Börser | Börslänkar - Borser.se
Blogg: . http://www.tradevenue.se/Ekonomiblogg


torsdag 5 december 2013

Färdiga portföljer till konkurrenskraftiga avgifter:

Om Aktieinvest:
Starta ett Investeringssparkonto med månadssparande, och få 200 kr i premie!
Aktieinvest grundades efter idén om att man skulle kunna spara i aktier från mindre belopp. Vi erbjuder våra kunder att återinvestera aktieutdelningar i det utdelande bolaget för att på så sätt öka möjligheten till avkastning.
Hos oss sparar du i aktier, fonder och färdiga portföljer till konkurrenskraftiga avgifter. Vår tillhörighet till Sveriges Aktiesparares Riksförbund gör också att vi måste leva upp till hög etisk standard och att vi erbjuder tjänster i enlighet med Aktiespararnas Gyllene regler.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar