Här på min blogg kommer jag att skriva om drömmar tankar.

Ansvaret är ditt eget. Ingen ursäkt kommer att rädda dig från att ta ansvar om du misslyckas eller vägrar bli framgångsrik. För om du accepterar att bli framgångsrik, krävs det bara en sak och det är lustigt nog någonting du själv kan kontrollera, nämligen ditt sinnestillstånd. Ett sinnestillstånd är något man skapar. Det kan inte köpas, det måste skapas av en själv. Så tänk rätt i pengarnas tid. Tappa inte kontrollen då blir det dyrt.
Det är ett krav att man bildar sig en egen uppfattning om en aktie och inte köper rakt av de jag rekommenderar. Lycka till.
Svenska börsen Börsen idag - finansportalen.se‎ USA - Euroinvestor Börser | Börslänkar - Borser.se
Blogg: . http://www.tradevenue.se/Ekonomiblogg


söndag 30 mars 2014

Blir det kursfall i år.

köper inte aktier i bolag som lever mer på hoppet än på substans. Men om konjunkturen inte förbättras ser jag en stor risk för kursfall i år. Börsen upp så här långt i år 1,2 %.

Har suttit och läst många artiklar om spekulationer att det väntas bli trögare på börsen nu ett tag, ligger ute med en stor summa pengar i aktier som har gått lite trögt nu senaste veckan, dock är dom utdelnings aktier. Jag ska se över placeringarna, om det handlar om att sälja av får se hur det blir efter utdelnings datum.

Det finns bra sparkonto,det är något så enkelt som ett konto med bra ränta, fria uttag, utan avgifter. Ett ställe där pengar skulle vilja tillbringa en tid på.

Ukraina är fortfarande på marknadens radar så det kommer nog att fortsätta likadant efter alla siffror gällande januari & februari. Börserna ignorerar svaga siffror men stiger om det kommer positiva överraskningar.

Den amerikanska ekonomin fortsatte expandera mellan januari och februari, enligt Federal Reserves konjunkturrapport Beige Book som publicerades på onsdagskvällen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar