Här på min blogg kommer jag att skriva om drömmar tankar.

Ansvaret är ditt eget. Ingen ursäkt kommer att rädda dig från att ta ansvar om du misslyckas eller vägrar bli framgångsrik. För om du accepterar att bli framgångsrik, krävs det bara en sak och det är lustigt nog någonting du själv kan kontrollera, nämligen ditt sinnestillstånd. Ett sinnestillstånd är något man skapar. Det kan inte köpas, det måste skapas av en själv. Så tänk rätt i pengarnas tid. Tappa inte kontrollen då blir det dyrt.
Det är ett krav att man bildar sig en egen uppfattning om en aktie och inte köper rakt av de jag rekommenderar. Lycka till.
Svenska börsen Börsen idag - finansportalen.se‎ USA - Euroinvestor Börser | Börslänkar - Borser.se
Blogg: . http://www.tradevenue.se/Ekonomiblogg


måndag 10 mars 2014

Konsten att förvalta ören till kronor:

            Det är så att vi inte får utbilda oss någonting om ekonomi i skolorna idag.

 Vi vet inte hur man tjänar pengar, vi vet bara hur vi spenderar. Därför måste man läsa på om ekonomi såvida man inte har en pappa & mamma som lär en.  Böcker om ekonomi. Författare som Robert Kiyosaki  (konsten att hantera pengar) Tony Robbins (mental styrka/motivation) Napoleon Hill  (Tänk Rätt Bli Framgångsrik) Läs de här tre det är en bra början 

Detta går att ändra på men det är inte lätt. Det kommer att kräva mycket arbete! Hårt arbete. Då kan man behöva läsa böcker som får dig att sakta men säkert ändra ditt tankesätt. "Så tänk rätt" Det kanske är svårt att få motivation att läsa en bok, men det är ett måste om du inte har en mentor pappa & mamma  som är bra på ekonomi. Jag själv har ett sug efter kunskap i ekonomi aktier fonder och internationell ekonomi och så vidare.

OBS. Oftast är det experter som skriver om pengar. Experter som är rika! Men alla experter är inte rika men är experter i ekonomi. Det kan vara så att ditt sinne är inställt på ekonomi. Gör en test här i ekonomi på din kunskap.   
Länk till testet:   www.taurusekonomi.se/kunskapstest.asp

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar