Här på min blogg kommer jag att skriva om drömmar tankar.

Ansvaret är ditt eget. Ingen ursäkt kommer att rädda dig från att ta ansvar om du misslyckas eller vägrar bli framgångsrik. För om du accepterar att bli framgångsrik, krävs det bara en sak och det är lustigt nog någonting du själv kan kontrollera, nämligen ditt sinnestillstånd. Ett sinnestillstånd är något man skapar. Det kan inte köpas, det måste skapas av en själv. Så tänk rätt i pengarnas tid. Tappa inte kontrollen då blir det dyrt.
Det är ett krav att man bildar sig en egen uppfattning om en aktie och inte köper rakt av de jag rekommenderar. Lycka till.
Svenska börsen Börsen idag - finansportalen.se‎ USA - Euroinvestor Börser | Börslänkar - Borser.se
Blogg: . http://www.tradevenue.se/Ekonomiblogg


torsdag 26 mars 2015

Kan tvingas betala negativ inlåningsränta:

De amerikanska börserna föll rejält med  1,62 % under gårdagen.  Röda siffror på börsen i stockholm 1,40 %. "i skrivandets stund"

Sämst gick det för teknikindexet Nasdaq Composite som upplevde sin största dagliga nedgång på ett år. I Asien är utvecklingen blandad där Kina går framåt medan Japan backar. Ledande svenska terminer pekar på en negativ börsöppning.


Kan ochså  notera en stor mängd bolagsstämmor där namn som Electrolux, Fabege, Hufvudstaden och Swedbank sticker ut.

Dessutom kommer SEB under morgonen ut med uppgifter om att företagskunder kan tvingas betala negativ inlåningsränta när de placerar sina pengar hos banken säger vd Annika Falkengren. Småsparare kommer inte att omfattas av den potentiellt negativa minusräntan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar