Här på min blogg kommer jag att skriva om drömmar tankar.

Ansvaret är ditt eget. Ingen ursäkt kommer att rädda dig från att ta ansvar om du misslyckas eller vägrar bli framgångsrik. För om du accepterar att bli framgångsrik, krävs det bara en sak och det är lustigt nog någonting du själv kan kontrollera, nämligen ditt sinnestillstånd. Ett sinnestillstånd är något man skapar. Det kan inte köpas, det måste skapas av en själv. Så tänk rätt i pengarnas tid. Tappa inte kontrollen då blir det dyrt.
Det är ett krav att man bildar sig en egen uppfattning om en aktie och inte köper rakt av de jag rekommenderar. Lycka till.
Svenska börsen Börsen idag - finansportalen.se‎ USA - Euroinvestor Börser | Börslänkar - Borser.se
Blogg: . http://www.tradevenue.se/Ekonomiblogg


tisdag 14 april 2015

Vårändringsbudgeten offentliggörs på onsdag den 15 april:Vårändringsbudgeten offentliggörs på onsdag, den 15 april, klockan 8. Denna följs klockan 9 av en pressträff med finansminister Magdalena Andersson och budgetdebatt i riksdagen klockan 13.

Svensk ekonomisk politik har sällan varit så komplicerad som den är nu. Vårbudgeten kommer att vara det första testet, men de stora utmaningarna ligger längre fram.

Konstaterar också att det stundar osäkra politiska tider. Regeringen tvingas nu till en delikat balansgång där de samtidigt ska hantera intern oenighet, säkra stöd från Vänsterpartiet och administrera decemberöverenskommelsen utan att utmana allianspartierna genom att lägga in alltför mycket i budgeten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar