Här på min blogg kommer jag att skriva om drömmar tankar.

Ansvaret är ditt eget. Ingen ursäkt kommer att rädda dig från att ta ansvar om du misslyckas eller vägrar bli framgångsrik. För om du accepterar att bli framgångsrik, krävs det bara en sak och det är lustigt nog någonting du själv kan kontrollera, nämligen ditt sinnestillstånd. Ett sinnestillstånd är något man skapar. Det kan inte köpas, det måste skapas av en själv. Så tänk rätt i pengarnas tid. Tappa inte kontrollen då blir det dyrt.
Det är ett krav att man bildar sig en egen uppfattning om en aktie och inte köper rakt av de jag rekommenderar. Lycka till.
Svenska börsen Börsen idag - finansportalen.se‎ USA - Euroinvestor Börser | Börslänkar - Borser.se
Blogg: . http://www.tradevenue.se/Ekonomiblogg


söndag 24 februari 2013

Vallokalerna i Italien:

Vallokalerna har öppnat i Italien: Europa och finansmarknaderna håller andan och riktar blicken mot Italien, där vallokalerna nu har öppnat. Parlamentsvalet hålls under två dagar och 47 miljoner italienare är röstberättigade. Enligt de senaste publicerade opinionsundersökningarna tros Pier Luigi Bersani, från vänsteralliansen Italien-allas bästa, bli den som får ta över premiärministerposten i det krisdrabbade landet. Men Silvio Berlusconis högerallians och komikern Beppe Grillos populistiska rörelse kan knipa många röster och göra valutgången osäker. Vallokalerna stänger klockan 22 i dag och håller öppet 07-15 i morgon. Vi får se vad som hännder i morgon i börsvärden

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar