Här på min blogg kommer jag att skriva om drömmar tankar.

Ansvaret är ditt eget. Ingen ursäkt kommer att rädda dig från att ta ansvar om du misslyckas eller vägrar bli framgångsrik. För om du accepterar att bli framgångsrik, krävs det bara en sak och det är lustigt nog någonting du själv kan kontrollera, nämligen ditt sinnestillstånd. Ett sinnestillstånd är något man skapar. Det kan inte köpas, det måste skapas av en själv. Så tänk rätt i pengarnas tid. Tappa inte kontrollen då blir det dyrt.
Det är ett krav att man bildar sig en egen uppfattning om en aktie och inte köper rakt av de jag rekommenderar. Lycka till.
Svenska börsen Börsen idag - finansportalen.se‎ USA - Euroinvestor Börser | Börslänkar - Borser.se
Blogg: . http://www.tradevenue.se/Ekonomiblogg


tisdag 30 juli 2013

Ökad fondhandel i sommar:

Börsens uppgång på 6 procent i juli är den starkaste av världens större börser i sommar och det har gjort starkt intryck på svenska fondsparare som genomförde flest fondköp på fem år.
Men det är inte bara det goda börsklimatet i sommar som bidragit till ökat köpsug. Det är en ökad aktivitetsnivå i förhållande till tidigare somrar.
En möjlig orsak är att smarta telefoner och läsplattor nu finns i nästan alla sommarstugor. Sparpengarna tar aldrig semester och det verkar allt fler inse. Sverigefonder och globalfonder ligger i topp,fondsparare i alla åldrar är tillbaka vid köpknappen.Spararna väljer mest Sverigefonder och 4 av 5 fondsparare har valt fonder med mer börsfokus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar