Här på min blogg kommer jag att skriva om drömmar tankar.

Ansvaret är ditt eget. Ingen ursäkt kommer att rädda dig från att ta ansvar om du misslyckas eller vägrar bli framgångsrik. För om du accepterar att bli framgångsrik, krävs det bara en sak och det är lustigt nog någonting du själv kan kontrollera, nämligen ditt sinnestillstånd. Ett sinnestillstånd är något man skapar. Det kan inte köpas, det måste skapas av en själv. Så tänk rätt i pengarnas tid. Tappa inte kontrollen då blir det dyrt.
Det är ett krav att man bildar sig en egen uppfattning om en aktie och inte köper rakt av de jag rekommenderar. Lycka till.
Svenska börsen Börsen idag - finansportalen.se‎ USA - Euroinvestor Börser | Börslänkar - Borser.se
Blogg: . http://www.tradevenue.se/Ekonomiblogg


söndag 8 december 2013

Kungen får miljoner i jordbruksstöd

Kungen får miljoner i jordbruksstöd

2 kommentarer:

  1. Är egentligen bara bra, nån nytta ska vi ha för alla miljoner som vi ger till EU.

    SvaraRadera

  2. Bönderna i Sverige har blivit mer beroende av stöd EU:s jordbrukspolitik. Mitt sätt att se det här så är det mer behövande bönderna i Sverige som är beroende av stöd. "Inte vår kung" Om Eskil Erlandsson menar allvar med sin vilja att förändra EU:s jordbrukspolitik är det med andra ord hög tid att slå spaden i marken. Han gjorde tyvärr inte särskilt mycket under sitt halvår som ordförande för EU:s jordbruksministrar. Han medverkade tvärtom till att det i höstas pumpades in mer stöd till mjölkbönderna när världsmarknadspriserna föll. Sedan dess har Erlandsson inte hörts av.

    Sverige bör delta i den uppblossade och allt intensivare diskussionen. Häromveckan inledde EU:s nye jordbrukskommissionär, rumänen Dacian Ciolos, en ”öppen debatt” om jordbrukspolitiken på kommissionens hemsida. En stor del av de inlägg som hittills har publicerats kommer från Frankrike. Det argumenteras högljutt för mer bidrag och importbegränsningar. Risken är att den franskutbildade Ciolos framför allt kommer att lyssna på dem. Det är dags för Eskil Erlandsson att vakna och lägga sig i.

    SvaraRadera