Här på min blogg kommer jag att skriva om drömmar tankar.

Ansvaret är ditt eget. Ingen ursäkt kommer att rädda dig från att ta ansvar om du misslyckas eller vägrar bli framgångsrik. För om du accepterar att bli framgångsrik, krävs det bara en sak och det är lustigt nog någonting du själv kan kontrollera, nämligen ditt sinnestillstånd. Ett sinnestillstånd är något man skapar. Det kan inte köpas, det måste skapas av en själv. Så tänk rätt i pengarnas tid. Tappa inte kontrollen då blir det dyrt.
Det är ett krav att man bildar sig en egen uppfattning om en aktie och inte köper rakt av de jag rekommenderar. Lycka till.
Svenska börsen Börsen idag - finansportalen.se‎ USA - Euroinvestor Börser | Börslänkar - Borser.se
Blogg: . http://www.tradevenue.se/Ekonomiblogg


tisdag 3 februari 2015

Scotiabank föredrar Lundin Mining före Lupe och Guldbolaget Semafo.

Råvaror:


Scotiabank har kommit med en uppdatering som inkluderar en
rad Lundin-bolag. Scotiabank föredrar Lundin Mining före Lupe och Guldbolaget Semafo.

För gruvbolaget Lundin Mining upprepas riktkursen 7,50 kanadadollar, ungefär motsvarande 49,6 kronor. Aktien är fortsatt en "Focus Stock", analyshusets mest positiva rekommendation som ges för
de aktier en analytiker valt ut som sina bästa aktieidéer.

Kvar i sektorn har guldgruvebolaget Semafo fått en "Sector  Perform"-rekommendation, ungefär motsvarande jämvikt, och en riktkurs på 4,50 kanadadollar vilket motsvarar cirka 29,7 kronor.
Oljebolaget Lundin Petroleums riktkurs upprepas till 159,65 kronor per aktie. Rekommendationen är även här "Sector Perform".

Lundin Mining, som i dagarna presenterade produktionsresultat för 2014, producerade volymer från gruvoperationer som översteg Citigroups förväntan och var i linje med eller över guidningen för 2014. Samtidigt görs inga förändringar i guidningen för 2015.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar